HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

1. LIGA HOKEJBALU S AUTOSKLÁŘI ‼

Autor: Nekolová Jana | 25.06.2020 10:02

V následující soutěžní sezoně 2020-2021 uvidíme na hokejbalové mapě 1. ligy mužů i klub HBC Autosklo - H.A.K. Pardubice, který bude tvořen převážně hráči současného juniorského týmu. Po úspěšném medailovém období bude náš tým v juniorské extralize chybět.

K této novince brzy přineseme rozhovor s trenérem Jiřím Doležalem, který poodhalí kroky, které vedly k této zásadní změně.

Ke změně se za vedení klubu HBC Autosklo - H.A.K. Pardubice vyjádřil předseda klubu Zdenek Bittner:

„Do ročníku 2020-2021 získal náš klub práva na účast v 1. hokejbalové lize. Tuto soutěž bude hrát tým složený z juniorů, který bude doplněn několika staršími hráči mužského B týmu a hráči, kteří se aktuálně nevejdou na soupisku A týmu či hráči, kteří se budou potřebovat rozehrát. Věříme, že tento krok posune kvalitu přípravy hráčů juniorského věku o další stupeň nahoru a také dojde k větší provázanosti s extraligovým A týmem. Realizační tým bude složen z trenérů: Jiří Doležal st. a Jiří Doležal ml., vedoucím bude Martin Deml. Přejeme všem, ať se jim v nové sezoně daří. Nebudou to mít jednoduché, ale věříme, že to bude pro všechny nová výzva."

Držte nám pěsti, hráči na hřišti nechají všechno, aby řádně reprezentovali náš klub a město Statutární město Pardubice.

Autor: Martin Bulva

Zpět na výpis článků

Naši partneři