HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

B tým rozdrtil Žamberk - hattrickem se blýskl Korel, ale C tým dostal od Chlumce deset fíků

Autor: Admin | 10.04.2019 22:24

2.Liga ČV: SK Hokejbal Žamberk - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice B 2:9 (0:3,1:2,1:4)

Branky a asistence: 4:43 Veselík Michal (Skřivánek Tomáš), 11:38 Korel Stanislav (Langr Nikolas), 12:05 Janeček Martin, 17:41 Korel Stanislav (Bureš Radek), 29:50 Korel Stanislav (Bureš Radek), 31:30 Veselík Michal, 37:24 Skřivánek Tomáš (Zeman Tomáš, Veselík Michal), 39:51 Perný Josef (Bureš Radek, Veselík Michal), 43:05 Bureš Radek (Korel Stanislav, Jirák Dominik)

Sestava: Třináctý Jakub – Janeček Martin, Jirák Dominik, Langr Nikolas, Perný Josef, Bureš Radek, Deml Richard, Korel Stanislav, Merta Jakub, Skřivánek Tomáš, Veselík Michal, Zeman Tomáš

 

Regionální liga ČV: HbC Chlumec nad Cidlinou B - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice C 10:1 (2:0,2:1,6:0)

Pavel Šprincl: „Po letech jsem zažil ten pocit, kdy se sportovec za svůj, ale i týmový výkon styděl. Přijeli jsme jako leader soutěže. Měli jsme se rvát o výhru v základní části, ale tuhle roli jsme absolutně nezvládli. Hráli jsme s obrovským respektem, který si soupeř vlastně ani nezasloužil. Normálně jsme se jich snad báli. Hodila by se sem klasická fráze, jak jsme za facku před PO rádi. A vlastně asi jsme. Když se z toho ponaučíme, bude to pro nás důležitější, než kdybychom vyhráli. Výsledek nezkresluje, obraz hry byl skutečně na 10:1. Nefungovalo nám nic, já osobně odehrál zřejmě svůj nejhorší zápas v životě. Už na rozstřelu jsem na sobě cítil, že něco není v pohodě. Neběhal jsem, nebojoval, nevyhrál buly. Céčko na prsou jsem měl tenhle zápas jen na ozdobu. Chlumec nepředvedl nic výjimečného. Rozhodně bych nepřeceňoval jejich výkon. Zápas jsme si prohráli v hlavě už před zápasem. Normálně zápasy s Chlumcem bolí. Ten nedělní nebolel, protože jsme se soubojům vyhýbali. Chlumci jsem se už za zápas omluvil, zkazili jsme jim neděli. Možnost odvety je pouze finále. A já odvetu moc chci!! Takhle se s Chlumcem nerozejdu!"

Branka: Bureš

Sestava: Škoda – Kaša, Kubík, Váňa, Pejcha, Svatoš - Král, Šprincl, Bureš – Šváb, Topič, Bořek – Gusty, Průšek, Choutka


Zpět na výpis článků

Naši partneři