HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

Turnaj mikropřípravek 27.1.2024 TCV Pardubice

Autor: Nekolová Jana | 28.01.2024 20:03


V pardubické nafukovací hale TCV proběhl 27.1.2024 turnaj mikropřípravek. Z celkového počtu 9-ti týmů (bohužel Olomouc se v předvečer turnaje omluvila z účasti) byly 3 týmy z našeho klubu HBC Pardubice (HBC Pardubice Bílý tým, HBC Pardubice Černý tým a HBC Pardubice Modrý tým). Do hokejbalových bojů tak za náš klub zasáhlo 19 hráčů, přičemž 5 hráčů se před turnajem muselo omluvit pro nemoc. Našimi soupeři byli hráči ze Svítkova, Hradce Králové, Přelouče, Mladé Boleslavi, Liberce a České Třebové. Všechny naše týmy sehrály 4 zápasy.

Turnaj probíhal ve svižném tempu a utkání střídalo utkání. Naši hráči byli povětšinou ve svých utkáních aktivnější než náš soupeř, což ale ne vždy vede k vítězství a v kategorii těch nejmenších to platí obzvláště. I přesto nás velmi těší způsob hry naších hráčů a jejich aktivita a snaha něco zkusit je pro nás cennější než počty vstřelených a obdržených branek.

V dnešním turnaji nám velmi pomohli hráči přípravky a minipřípravky Táda, Lucka a Pepča, kteří se se vší vážností zhostili rolí asistentů trenérů a usnadnili naší dvojici trenérů vedení našich 3 týmů. Všichni byli perfektně vybaveni trenérskými tabulkami, soupiskami a poctivě evidovali každý gól i nahrávku. A protože kromě vedení týmu v zápasech patří k povinnostem RT i zpracování reportáže z turnaje, dostali tento úkol naši mladí pomocníci a zde jsou jejich komentáře:

Táda M. (10 let) asistent Bílého týmu:
Bílý tým nasednul do sedla proti Jestřábům z Přelouče. Zápas nám nevyšel. Druhý zápas byl proti Liberci. Tam jsme neubránili jednoho klíčového hráče soupeře a prohráli jsme. Kluci si pak odpočinuli. Ve třetím zápase s Hradcem Králové to bylo chvíli napínavé, ale bohužel prohra. Čtvrtý zápas byl proti Svítkovu. Kluci se rozstříleli a Svítkov utrpěl prohru 5:2. Kluci poděkovali svému jedinečnému fanklubu a tím byl konec turnaje.

Lucka G. (6 let) asistent Černého týmu a Modrého týmu
27.1.2024 Turnaj hala TCV. Dnes se odehrával zápas HBC Pardubice verzus Česká Třebová, Svítkov, Mladá Boleslav a HBC Pardubice Černí. Všichni si to moc užil. Výsledky doplní RT.

Pepča G. (8 let) asistent Černého týmu a Modrého týmu
Dnes jsme se sešli ve velkém počtu týmů, takže není divu, že bylo taky hodně gólů. Všechny týmy daly nejmíň 2 góly. Klukům to hodně moc šlo. A doufáme, že jim to půjde i v minipřípravce. Tak ahoj a u dalšího turnaje.

Děkujeme fantastickému doprovodu našich hráčů za skvělé fandění a podporu všem našim týmům.

RT MINI/MIKRO

Zpět na výpis článků

Naši partneři