HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

RESTART EXTRALIGY MUŽŮ VYPUKNE JIŽ TUTO SOBOTU

Autor: Nekolová Jana | 6.05.2021 11:29

Sobota 8.5.2021

ELM: HBC Most - HBC AUTOSKLO H.A.K. Pardubice (14:00, Most)  

Trenér Jiří Mašík se vyjádřil k restartu Extraligy mužů, fyzické kondici, změnám v „A“ týmu a blížícímu se zápasu s Mostem.

Ke startu Extraligy.....

Jsme moc rádi, že se extraliga rozběhne a můžeme hrát. I když je to zkrácené, tak tomu dáme maximum a popereme se o nejvyšší mety.

Ke stavu fyzické kondice.....

Po udělení výjimky jsme začali trénovat 4 x týdně. Udělali jsme si na začátku testy, jak na tom kluci jsou. Někteří nebyli v optimální formě a musí na sobě o to víc pracovat. Protože tím, že nestačí, tak oslabují celý tým. Souhra se zvedá, ale mě to nepřekvapuje, říkal jsem, že vím jaké mám kluky v týmu a že se do toho brzy dostanou. Navíc chodí poctivě trénovat a přidávají si. Do kabiny jsme pořídili tři rotopedy, dovybavili věci na posilování. V neděli jsme odehráli modelové utkání dvě a dvě pětky proti sobě i s časomírou, abychom si zvykli na zápasové tempo.

K zápasu v Mostě....

Jedeme na velké hřiště do mostecké haly, tak uvidíme, kdo na tom bude líp fyzicky. Tam se to může projevit. My tam, ale určitě jedeme vyhrát. Nemakáme jen abychom si zahráli.

Ke složení týmu.....

Připojil se k nám Zdenda Král, který měl na podzim hokej, z B týmu Michal Šimek a Jindra Kunc. Bohužel přerušil kariéru Šimon Moravec a pracovně moc nestíhají Kuba Kvapil a Petr Filip. Ale máme víc jak 4 pětky, takže je stále boj o místo.

Děkujeme za rozhovor a držíme pěsti do prvního zápasu v Mostě!

Autor rozhovoru: Martin Bulva


Základní část se bude dohrávat zkráceným způsobem jednokolově každý s každým.


Zpět na výpis článků

Naši partneři